Összes oldalmegjelenítés

2011. március 10., csütörtök

Angyalok fogadása

Az angyalok fogadása.

Az angyalok segítenek a lakásod és a benne élőket megtisztítani a negatív energiáktól. Sokat fognak dolgozni, pontosan 5 napot lesznek nálad. Az angyalokat illő módon, nagy szeretettel fogadd a következőképpen:
- Este 21:30-kor érkeznek hozzád.
- Szükséges hozzá fehér virág, egy alma, egy fehér gyertya, a gyertyád 5 nap alatt min.20 órát kell, hogy égjen, egy fehér boríték, amely 3 jelen idejű, konkrét kívánságod tartalmazza. Ezt a 3 dolgot, együtt helyezd el a lakásban.

Fogadás.

Kitárod az ajtót, hogy bejöjjenek és mondod:
"Isten hozott angyalok! Köszönöm, hogy eljöttetek hozzám. Nagyon örülök, hogy megtiszteltétek otthonomat, ti akiket ........ küldött. Kérlek benneteket, hogy tisztítsátok meg ezt a házat, hozzatok harmóniát, szeretetet, örömet, békét, jó egészséget, boldogságot és anyagi biztonságot életünkbe és mindazokéba, akik a környezetemben vannak. Tudom, hogy az én hitem, elhatározásom, erőfeszítésem hozzájárulnak a ti segítségetekhez. Köszönöm támogatásotokat a három kívánságom teljesüléséhez.

Továbbküldés.

Az angyalokat tovább kell küldened három ismerősödnek, akikkel már korábban megbeszélted, hogy fogadják őket. 5 nap elteltével este 21:30-kor ki kell nyitni a bejárati ajtót, és el kell mondanod a három nevet akikhez menjenek, megköszönnöd, hogy ott voltak nálatok. A borítékot, amely három kívánságot tartalmazza el kell égetni, az almát meg kell enni.

Mielőtt az angyalok megérkeznek ismerőseidhez 2 napot pihennek. Ők 2 nap múlva este 21:30-kor lesznek az ismerőseidnél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése